Harta site-ului
Ajutor
Continuă lucrările de întreținere și reparație a drumurilor publice locale de interes raional în platoul Ustia
Continuă lucrările de întreținere și reparație a drumurilor publice locale de interes raional în platoul Ustia

În raionul Dubăsari continuă a fi executate lucrările de întreținere curentă, reconstrucție și de reparație capitală a drumurilor publice locale de interes raional, conform Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional pentru anul 2022.
Pe parcursul zilei de ieri, 29 august, vicepreședintele raionului dl Vlad Izman, împreună cu specialiștii Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului dna Zinovia Sîrețanu și dna Ana Nițulaș, au efectuat vizite în localitățile din platoul Ustia. În platoul dat continuă implementarea lucrărilor de reparație a două accese la drumul L-428 acces spre s. Molovata și pavarea trotuarelor la drumul L-428.1 acces spre Oxentea. Mersul lucrărilor realizate până la moment, nivelul de executare a acestora conform caietelor de sarcini, au fost analizate în prezența dlui Andrei Chiriac, responsabil tehnic și Dorin Fortuna, administratorul SRL ,,Group One”, companie responsabilă de executarea și implementarea proiectelor sus-menționate.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Continuă lucrările de întreținere și reparație a drumurilor publice locale de interes raional în platoul Ustia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta